"Mijn hypotheekspecialist"

Medewerkers locatie Burgum

Heine Kooistra

Erkend Hypothecair Planner en docent Erkend Hypotheekadviseur aan het makelaardijcollege van opleidingsinstituut Edunoord te Leeuwarden. Heine Kooistra besloot in 2009 samen met compagnon Jappie Braaksma voor zichzelf te beginnen als hypotheekadviseur na een dienstverband van meer dan 30 jaar bij de Postbank. Twaalf jaar lang verzorgde hij voor het personeel van de Postbank en ING in noord Nederland de hypotheekaanvragen. Dat hij hier de nodige ervaring heeft opgedaan blijkt uit het enorme aantal hypotheekaanvragen dat hij achter zijn naam heeft staan ca 2500. Daarnaast is hij sinds 2003 werkzaam als docent in zijn vakgebied. Hij leidt mensen op voor de titel Erkend Hypotheekadviseur en geeft ondermeer les in hypotheken, verzekeren, beleggen als wel in belastingrecht (IB), relatievermogensrecht en erfrecht.

Klik hier voor meer informatie over Heine Kooistra van de NVHP website.

 

Jappie Braaksma

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening als financieel adviseur.

Ben onder andere werkzaam geweest bij de Welten Groep, waarbij ik als gedetacheerde heb gewerkt bij diverse landelijk bekende financiële instellingen zoals : Rabobanken , SNSbanken en Reaalverzekeringen. Het langst heb ik gewerkt bij AMEV verzekeringen ( circa 4 jaar ) als financieel adviseur. Bij alle bedrijven waar ik werkzaam ben geweest heb ik veel ervaring opgedaan in de verzekerings- en hypotheekbranche. Ik ben in het bezit van alle vereiste verzekeringsdiploma’s en hypotheekdiploma's.

 

Freddie Kooistra

Sinds 2004 ben ik werkzaam in de financiële wereld.

Ik ben onder andere werkzaam geweest op de afdeling ‘Incasso’ van de Postbank en ING.
Begin 2007 ben ik gaan werken voor Vesting Finance. Vesting Finance is een partner op het gebied van credit management en financial servicing. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd op de juiste dienstverlening en informatievoorziening naar de medewerkers en de klant.

Vanaf juli 2017 heb ik de overstap gemaakt naar GeldXpert Noord Oost Friesland.
Als medewerker ‘klantbeheer’ ga ik de dossiers van onze bestaande klanten beheren en zorgen dat deze up-to-date zijn en blijven. Tevens zal ik onze klanten informeren over wijzigingen in de financiële wereld.

Waarom GeldXpert?
  • 100% onafhankelijk
  • Jouw persoonlijke situatie is leidend
  • Alle banken hebben we beschikbaar
  • Voor alle financiële vragen