Medewerkers locatie Burgum

Heine Kooistra

Erkend Hypothecair Planner en docent Erkend Hypotheekadviseur aan het makelaardijcollege van opleidingsinstituut Edunoord te Leeuwarden.

Ik besloot in 2009 om met mijn compagnon Jappie Braaksma voor onzelf te beginnen als hypotheekadviseur na een dienstverband van meer dan 30 jaar bij de Postbank. Twaalf jaar lang verzorgde ik voor het personeel van de Postbank en ING in noord Nederland de hypotheekaanvragen. Hierin heb ik de nodige ervaring opgedaan en dat blijkt uit het enorme aantal hypotheekaanvragen dat ik achter mijn naam heb staan (circa 2500).

Daarnaast ben ik sinds 2003 werkzaam als docent in mijn vakgebied. Mensen opleiden voor de titel Erkend Hypotheekadviseur en ik geef o.a. les in hypotheken, verzekeren, beleggen als wel in belastingrecht (IB), relatievermogensrecht en erfrecht. Tevens ben ik gespecialiseerd in ontslagvergoedingen.

Jappie Braaksma

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening als financieel adviseur.

Ik ben onder andere werkzaam geweest bij de Welten Groep, waarbij ik als gedetacheerde heb gewerkt bij diverse landelijk bekende financiële instellingen zoals: Rabobanken, SNSbanken en Reaalverzekeringen. Het langst heb ik gewerkt bij AMEV verzekeringen als financieel adviseur.
Bij alle bedrijven waar ik werkzaam ben geweest heb ik veel ervaring opgedaan in de verzekerings- en hypotheekbranche.

Ik ben in het bezit van alle vereiste verzekeringsdiploma’s en hypotheekdiploma's. 

Op onderstaande foto: Jappie Braaksma (staand) en Heine Kooistra (zittend).

 

Alie Braaksma

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij een grote verzekeringsmaatschappij in het noorden van het land. Vanaf 2000 ben ik daar werkzaam geweest in de administratieve ondersteuning op de polisafdeling.

In 2016 kreeg ik door een reorganisatie ontslag echter was een nieuwe job snel gevonden en dichterbij dan ik ooit had durven dromen. Namelijk mijn man en zijn compagnon Heine te ondersteunen, bij GeldXpert Noord Oost Friesland in Burgum, met dezelfde soort werkzaamheden. En dit bevalt prima! 

 

Wendy Keizer - Wijma

Ik ben woonachtig in Eastermar met mijn man en twee zonen en ik ben Erkend Hypothecair Planner. Ik ben sinds 2015 mede werkzaam als freelance hypotheekadviseur voor GeldXpert Noord Oost Friesland (Burgum).

Voorheen ben ik o.a. werkzaam geweest als hypotheekadviseur bij de Hypotheekshop.
Bij de Rabobank werkte ik als financieel adviseur, in het project Beheerplan Leven. Ik werkte bij de Friesland Bank als accountmanager voor (vermogende) particuliere klanten. Ik heb jarenlange ervaring in de (financiële) dienstverlening en ik heb verschillende diploma’s op dit gebied. 

Tevens ben ik eigenaresse van Sinnich Advies (Financieel advies en Budgetcoaching).
Sinds 2010 ben ik gecertificeerd Budgetcoach.

Waarom GeldXpert?
  • 100% onafhankelijk
  • Jouw persoonlijke situatie is leidend
  • Alle banken hebben we beschikbaar
  • Voor alle financiële vragen