Bereken je maximale hypotheek
Een greep uit actuele rentes van enkele banken (inclusief NHG)
BLG 0,92%(10)
1,92%(20)
ABN-AMRO 1,01%(10)
1,32%(20)
ING 0,96%(10)
1,25%(20)
Nationale Nederlanden 0,90%(10)
1,27%(20)

Argenta

0,89%(10)
1,34%(20)

Obvion Hypotheken

0,93%(10)

1,22%(20)

 Florius

2.01%(10)
1,19%(20)

Lees meer

 

Onafhankelijk, betrouwbaar en goed advies

Wij zijn onafhankelijk, bieden een totaalpakket aan financiele diensten en zijn voor jou voortdurend op zoek naar de beste aanbieders. 

Onze GeldXpert medewerkers in Burgum zijn Heine Kooistra, Jappie Braaksma en Wendy Keizer - Wijma (freelance) voor het financiële advies en Alie Braaksma verzorgt de administratie van de verzekeringen. 

Kom eens langs voor een goed gesprek, de koffie of thee staat natuurlijk voor je klaar!

Heb je moeite je verstaanbaar te maken in het Nederlands? 
Wij houden de drempel graag zo laag mogelijk en vinden het belangrijk dat je een goed gevoel bij ons krijgt. Met onze medewerkers kun je prima ook overleggen in de Friese taal.

Welke verzekeringen kan ik afsluiten bij GeldXpert?

De verzekeringsadviseurs van GeldXpert adviseren je graag in de keuze voor de juiste verzekering voor jouw situatie. Voor iedereen geldt weer andere randvoorwaarden voor een optimale verzekering. We voorzien je hierin graag persoonlijk verder van informatie. Neem contact met ons op: maak een afspraak met de verzekeringsadviseur.  

Hypotheek

Een hypotheek is een geldlening met bijvoorbeeld een huis als onderpand. Je leent het geld van een bank of een verzekeraar tegen een bepaalde rente. De looptijd van de hypothecaire lening is maximaal 30 jaar. Als je al eigen geld gespaard hebt voor de aanschaf van het huis, hoef je minder geld te lenen. 

Jouw ideale hypotheek

In de loop der jaren zijn er vele soorten hypotheken ontstaan. Op deze site zie je er een aantal beschreven. De GeldXpert hypotheekadviseurs kennen alle voors en tegens per soort hypotheek. Afhankelijk van jouw situatie en jouw eigen ideeën hierover kiezen jullie samen de beste soort voor jou. 

Hypotheek oversluiten

Heb je al eerder een hypotheek afgesloten maar denk je dat het beter kan?
Dan kan je jouw hypotheek oversluiten.  

Particuliere belastingaangifte

Ik wil hulp bij het invullen van m’n aangifte – wij kunnen u helpen!
Wanneer u alle benodigde documenten in huis heeft, kunt u een afspraak met ons maken om de aangifte voor u in orde te maken.
Tarief per aangifte (alleenstaand óf met partner) per 1 januari 2019: € 72,60

Onze klanten geven ons prachtige cijfers!

Advieskeuze.nl

Op advieskeuze.nl (een ofhankelijke beoordelingswebsite en onderdeel van de Consumentenbond) beoordelen onze klanten ons op onze dienstverlening en kunnen zij een review achterlaten.

Independer.nl

Ook op de website van Independer hebben wij tot nu toe een prachtig gemiddeld cijfer weten te behalen. Independer is opgericht in 1999 met het doel de financiële wereld transparanter en eerlijker te maken, tevens is het een vergelijkingssite.

Bedrijfsfinanciering

GeldXpert zakelijk richt zich specifiek op het adviseren in de zakelijke kredietverlening, waarbij wij werken met ervaren specialisten en een groot netwerk van financiële partners. In de samenwerking staat de klant centraal.

Zorgplicht en Nazorg

Je hebt misschien wel eens gehoord van de begrippen zorgplicht en nazorg.
In hoeverre kun je bij hypotheekadviseur terecht als er in jouw situatie iets verandert? Welke werkzaamheden vallen er bijvoorbeeld onder zorgplicht en nazorg, en moet je hiervoor betalen?

Maar wat moet de adviseur nu voor je doen nadat je je financiële product hebt afgesloten? In tegenstelling tot vele andere hypotheekadviseurs is de nazorg bij GeldXpert Noord Oost Friesland wél kosteloos.

Lees meer informatie over de zorgplicht en nazorg op: Zorgplicht & Nazorg.

Tarieven

Klik hier voor onze tarieven en prijslijst.

Sponsoring

Wist je dat GeldXpert Noord Oost Friesland verschillende verenigingen en organisaties een warm hart toedraagt? Kijk hier wie dat allemaal zijn!

Reclamecommercial

Luister onze promo voor radio en tv: Commercial

Aanhangwagen lenen? Dat kan!

Wij bieden (onze klanten) niet alleen goed advies...
Ook in tijden van verhuizen, grote aankopen doen of als sjouwwerk te veel wordt reiken wij graag onze hand toe. Wij stellen daarom onze aanhangwagen GRATIS ter beschikking.
Gebruiken? Wij horen het graag!

 

Wij helpen u graag!

Bent u op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiele vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert bent u aan het goede adres. 

Persoonlijk in gesprek met uw eigen hypotheekadviseur

Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van uw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. U rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven. Zoiets belangrijks regelt u natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Met onze experts, want dat zijn echte Geld eXperts.

Erkende financieel adviseurs

Bij ons werken erkende hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Specialisten met verstand van allerlei geldzaken. Denk ook aan pensioen, omgaan met schulden en sparen.  Ze geven het beste financiële advies voor uw situatie. Ze weten wat er precies kan en mag. Heel handig, want alle regels rondom geldzaken zoals hypotheken en verzekeringen veranderen jaarlijks. 

GeldXpert bij u in de buurt?

We zitten nog niet door het hele land, nog niet...  Heeft u al bekeken of we in de buurt zitten? Rechtsbovenin de website kiest u voor uw stad of buurt.  

Burgum

Elingsloane 2 B
9251 MN Burgum
Toon op kaart

Email: info@geldxpertnof.nl

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Open: 08:30 uur - 17:00 uur
Lunch: 12.00 uur - 13.00 uur
(telefonisch wel bereikbaar) 

Telefoon: 0511 - 463922

KvK nummer: 63851326
AFM nummer: 12043446
Kifid nummer: 300016108

Parkeren is gratis.

Buiten kantooruren zijn wij open op verzoek en/of afspraak. 

 1. Algemene Voorwaarden GeldXpert
 2. Dienstenwijzer
 3. Privacy Statement (AVG)
 4. Dienstverleningsdocument Hypotheken GeldXpert NOF (Burgum)
 5. Dienstverleningsdocument Risico GeldXpert NOF (Burgum)
 6. Dienstverleningsdocument Vermogen GeldXpert NOF (Burgum)
 7. Zorgplicht & Nazorg
De beloning van onze medewerkers wordt niet beïnvloed door het aantal adviezen dat wordt gegeven of  door het aantal financiële producten waarin wordt bemiddeld. Alle medewerkers binnen onze onderneming hebben een vast salaris die marktconform is. Onze medewerkers worden aangesproken en beoordeeld op integer, solide en klantgericht gedrag. De beloning van onze medewerkers wordt op basis van deze beoordeling vastgesteld.  

Mijn Polissen - NH1816 Verzekeringen

Via onderstaande link kunt u nu uw polis bekijken van NH1816 Verzekeringen.

KLIK HIER

 

LinkedIn:

Ons LinkedIn bedrijfsprofiel!

 

 

 

Waarom GeldXpert?
 • 100% onafhankelijk
 • Jouw persoonlijke situatie is leidend
 • Alle banken hebben we beschikbaar
 • Voor alle financiële vragen
Nieuws

NVHP: ‘Alleen aflossen op aflossingsvrije hypotheek na advies’

11 dec. 2018

Consumenten met een aflossingsvrije hypotheek moeten hier alleen tussentijds op aflossen na een gedegen, voor hen gedocumenteerd advies. Dit stelt de Nederlandse Vereniging... Lees verder

Tweede Kamer stemt in met verlaging hypotheekrenteaftrek voor rijkeren.

19 nov. 2018

Voor huishoudens met een inkomen boven € 68.507 wordt vanaf 2020 de hypotheekrenteaftrek sneller afgebouwd. Ook wordt het aftrektarief van een aantal andere... Lees verder

Meer nieuws