Bereken je maximale hypotheek
Actuele rentes 10 jaar vast
Lloyds Bank 1.65%
ABN-AMRO 1.79%
Duurzaamheidshypotheek 1.59%
ING 1.64%

Argenta (20 jr) vanaf

2.35%

Syntrus Achmea (20 jr)

2.40%

   
Lees meer

Wij staan voor je klaar 

Woon je in of in de buurt van Heerenveen? Ons pand zit in het het centrum van Heerenveen met een groot parkeerterrein vlakbij. We helpen je graag met al onze ervaring, in het Fries of in het Nederlands. Onze GeldXpert medewerkers in Heerenveen zijn Frits, Menno, Agnes en Sandra. Ben jij de volgende die ze mogen helpen? 

Overleggen in het Fries, net zo makkelijk. 

Een deel van onze medewekers zijn geboren en getogen friezen. Onderling praten wij ook Fries dus wil je hypotheekadvies in de Friese taal, dan is dat geen probleem.  

Wij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij ons. Financiële zaken zijn tenslotte persoonlijk en bespreek je niet met iedereen. 

Onze klanten geven ons een 9,8!

Op advieskeuze.nl (een ofhankelijke beoordelingswebsite van de Consumentenbond) beoordelen onze klanten ons op onze dienstverlening en kunnen zij een review achterlaten. Onze klanten beoordelen onze dienstverlening momenteel met een gemiddeld cijfer van 9,8!

Bekijk onze beroordelingen en reviews op Advieskeuze.nl >>

Goed advies van de Hyptheekadviseur of Financieel adviseur

Heb je een hypotheekadviseur nodig, financieel advies over verzekeringen nodig of andere hulp met geld nodig? Bij de financieel- en hyptheekadviseurs van GeldXpert ben je aan het goed adres.

Persoonlijk in gesprek  met jouw eigen hypotheekadviseur

Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van jouw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. Je rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven. Zoiets belangrijks regel je natuurlijk in een persoonlijk gesprek. Met onze experts, want dat zijn echte Geld eXperts.

Erkende financieel adviseurs  

Bij ons werken erkende hypotheekadviseurs, financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Specialisten met verstand van allerlei geldzaken. Denk ook aan pensioen, omgaan met schulden en sparen.  Ze geven jou het beste financiële advies voor jouw situatie. Ze weten wat er precies kan en mag. Heel handig, want alle regels rondom geldzaken zoals hypotheken en verzekeringen veranderen jaarlijks. 

GeldXpert bij jou in de buurt?

We zitten nog niet door het hele land, nog niet...  Heb je al bekeken of we bij jou in de buurt zitten? Rechtsbovenin de website kies je voor jouw stad in jouw buurt.  

Heerenveen

Breedpad 13
8442 AA Heerenveen
Toon op kaart

Openingstijden ma. t/m vr. 09:00 - 17:30 uur.
Buiten kantooruren op afspraak. 

 

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat er niet in strijd met artikel 1:112 lid 2 van de WFT wordt gehandeld.

 

 

Waarom GeldXpert?
  • 100% onafhankelijk
  • Jouw persoonlijke situatie is leidend
  • Alle banken hebben we beschikbaar
  • Voor alle financiële vragen